Etsimme työntekijää syksykaudelle

Käynnissä on valmistautuminen tulevaan sesonkikauteen. Haemme vielä yhtä työntekijää sadonkorjuukaudelle, joka alkaa 10.9. Neljä työntekijää on jo lupautunut, ja heille työ onkin tuttua jo aiemmilta vuosilta. Emme vaadi työhön tulevilta mitään erityistä koulutusta, vaan työhön perehdytetään paikanpäällä. Vuosien varrella meillä on ollut toki ammattilaisiakin keikkatöissä, kuten keittiömestareita, kokkeja, lihanleikkaajia ja muunlaisen elintarvikealan koulutuksen käyneitä. Oikein hyviä kokemuksia on myös niistä syyskausista, jolloin joukkoomme kuului keväällä kirjoitukset hoidellut ylioppilas, jolla oli syksyllä aikaa töihin ennen tammikuista armeijaan menoa. Tällaisia nuoria meillä on ollut kolmena syksynä. Pari kertaa palapelin palaset ovat osuneet kohdilleen sellaisen yrittäjän kanssa, jolla on ollut syksyllä väljää kalenterissa.

Tärkeintä tällaiseen työrupeamaan tultaessa on oikea asenne!