2 dl kikherneitä (liotettuna, kypsäksi keitettynä) tai säilykkeenä
1 tlk tomaattimurskaa
1 dl rusinoita
1,5 dl kuivattuja luumuja
2 dl hanhilientä tai vettä
1 tl inkivääriä
1 ½ tl juustokuminaa
½ tl kanelia
1 tl mustapippuria myllystä
½ tl chilijauhetta
päälle lopuksi:
1 dl tuoretta korianteria
½ dl mantelilastuja
Ohje:
Kuullosta sipulit hanhen rasvassa, ja lisää pilkotut kasvikset. Kääntele kunnes ne ovat hiukan pehmenneet. Lisää paloiteltu luuton hanhenliha. Lisää tomaattimurska, kikherneet ja mausteet, sekä rusinat, luumut ja hanhiliemi/vesi. Anna ruuan hautua noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Lisää pinnalle korianteri sekä mantelilastut.
*) Hanhen koipi- tai reisipalan kypsentäminen: Asettele hanhenlihapalat uunivuokaan tiiviisti nahkapuoli ylöspäin. Mausta valkosipulin kynsillä, rosmariinilla, timjamilla ja suolalla. Kypsennä 120 asteisessa uunissa noin 5 tuntia; kunnes liha irtoaa helposti luista.