Nyt Joulun alla olemme valmistaneet Hanhipateita oikein urakalla, sillä niitä toimitetaan myyntiin moniin kauppoihin ja kauppahalleihin ympäri Suomea. Joulu on pateiden kovinta sesonkiaikaa. Valmistamme pateita ympäri vuoden, sillä niitä käytetään sekä kodin juhlissa että ravintola-asiakkaidemme tarjoiluissa muulloinkin. Tällä hetkellä valmistuksessamme on viisi erilaista hanhipateeta. Ne eroavat toisistaan sekä rakenteen että maun osalta. Ryhmäkuvasta puuttuu Hanhifarmin Puolukkapatee, joka valmistetaan kokonaan hanhenlihasta; se ei sisällä lainkaan sisäelimiä, eikä myöskään possunlihaa. Kuvassa vasemmanpuoleinen on Martti-papan maksapatee, joka on maustettu punaviinipohjaisella redulla. Toisena on Hanhenmaksamousse, joka valmistetaan kokonaan maksasta, joten se ei taasen sisällä lainkaan lihaa, ja on erittäin sileärakenteinen. Sitten tulee Hanhifarmin Juhlapatee, jossa pateen keskellä on aprikoosia. Juhlapatee maustetaan valkoviinipohjaisella redulla ja päällä on vielä omenamehusta valmistettu kiille kaunistuksena. Oikeanpuoleinen patee on Hanhifarmin Perinteinen patee, joka sisältää runsaasti hanhenlihaa ja -kivipiiraa. Se on maustettu suomalaiseen tapaan pippurilla, laakerinlehdellä ja sinapinsiemenillä. Mikä on Sinun suosikkisi?
Hanhipateiden tarkemmat ainesosaluettelot löytyvät kotisivujemme “tuotteet” -välilehden alta. Klikkaamalla “lue lisää” -painiketta saat tuotetiedot auki.