Hanhenkoipiragout

4 hanhen koipea
0,5 l punaviiniä
10 mustapippuria
2 oksaa rosmariinia
4 oksaa timjamia
2 valkosipulinkynttä
2 l kanalientä
1 porkkana
1 iso sipuli
1 purjo Suolaa

Paahda koipia 200-asteisessa uunissa 1,5-2h. Irrota lihat luista ja pilko karkeasti syiden vastaisesti. Laita lihat pataan viinin, kanaliemen, suolan ja mausteiden kanssa. Hauduta yön yli 85-asteisessa uunissa kannen alla.
Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja lisää ragout’n sekaan. Nosta uunin lämpötila 200 asteeseen ja paahda ilman kantta n. 30 minuuttia. Tarjoile uusien perunoiden kanssa.

Vinkki: Voit valmistaa ruoan myös hanhen reisipaloista tai koipireisistä.

Tulosta resepti.(pdf)