Keittiömestari Mika Heiskasen tapaan.
Soveltuu sekä lämpimiin, että kylmiin annoksiin.
Hiero mausteet hanhenrintoihin kauttaaltaan ja anna maustua huoneenlämmössä 1 tunti.
Maustumisen jälkeen, paista nahkapuolta kunnes se on paahtunut tumman puhuvaksi.
Perinteistä poiketen, nahkapuoli pannaan paistumaan kuumaan pannuun, ei kylmään pannuun.
Paista lihapuolta vain 5 sekuntia.
Savusta rintoja n. 4 minuuttia esim. leppäpurulla savuaromin saamiseksi
Aseta jäähtyneet rinnat vacumipussiin ja lisää hanhenrasvaa 2,5 dl kilolle.
Kypsennä vacumia uunissa 70 asteen lämpötilassa n. 12 tuntia
Jos käytössäsi ei ole vacumointikonetta, aseta rinnat uunivuokaan, kaada hanhenrasvaa päälle, kunnes peittyy. Kypsennys muuten samoin, vuoka peitettynä.
Yhteystiedot
Hauhalan Hanhifarmi
Hipsunniementie 61
52150 Hauhala
hauhalan@hanhifarmi.fi
Puh. 015 650 350