Sami ja Pasi Kurosen tapaan
Isännän lettuja Hauhalan Hanhifarmin hanhenmunista
Kuusenhavuvaahto
Isännän lettuja Hauhalan Hanhifarmin hanhenmunista
Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa. Lisää vatkaten 3 dl maitoa ja muut aineet. Lisää loput maidosta ja anna turvota 30 minuuttia. Paista voissa. Nauti mansikoiden ja kuusenhavuvaahdon kanssa.
Kuusenhavuvaahto
Vatkaa kermasta ja sokerista kuusenhavukermavaahto.
Resepti esiintyi Sami ja Pasi Kurosen valmistamana TV-ohjelmassa Sami Kurosen makumatka Saimaalla osassa 4 Hurmaava Hanhi. Ohjelmassa valmistettiin ja nautittiin menukokonaisuus:
Alkuruoka: Graavattua hanhen keltuaista ja hanhirilletteä
Pääruoka: Paistettua hanhenrintaa juureslisäkkeiden kera
Jälkiruoka: Isännän lettuja hanhenmunista, kuusenhavuvaahtoa ja mansikoita
Yhteystiedot
Hauhalan Hanhifarmi
Hipsunniementie 61
52150 Hauhala
hauhalan@hanhifarmi.fi
Puh. 015 650 350